minicursus Tuinvogels

Vogels zijn er altijd en overal. Altijd al willen weten welke vogels uw tuin bezoeken en hoe u het hele jaar door van uw tuin een echt vogelparadijs kunt maken? Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Schrijf dan in op deze cursus. Na het volgen van deze cursus herkent u voortaan veelvoorkomende vogels in uw eigen tuin, op uw balkon of in het park en beleeft u dat vogelfeest na deze cursus intenser!

Deze minicursus geven wij, KNNV Apeldoorn, samen met IVN Apeldoorn. Samen verzorgen wij jaarlijks meerdere korte, oriënterende vogelcursussen. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan waarnemingsmethodiek en verrekijker informatie. Een kijker is immers een onmisbaar hulpmiddel als je vogels van dichtbij wilt bekijken.

Datum cursusavond: donderdag 20 januari 2022 van 19.30 tot 22.00 uur in het Praktijkcentrum Bomen, Asselsestraat 328b, 7312TR in Apeldoorn.
Datum excursie (weersafhankelijk): zaterdag22 januari 2022 van 9.00 tot 12.30 uur (uitwijkdatum XXXXX).
Kosten: € 15,00. Leden van IVN en KNNV en vrienden van IVN Apeldoorn krijgen een korting; de prijs voor leden van de KNNV bedraagt € 12,50. De prijs is inclusief cursusmateriaal, koffie en thee tijdens de avondbijeenkomst, en te voldoen na onze bevestigingsmail. De ontvangst van uw betaling geldt als definitieve opgave.
De cursus biedt plaats voor minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers

Meer informatie bij: Michiel Visch, tel. 06-30883730